Verhuren

Wat kunnen wij voor je betekenen?

Sinds 2008 verhuren wij woningen in Amsterdam en omstreken. Gemeubileerd en ongemeubileerd. In Amsterdam staan wij goed bekend. Daardoor beschikken we over een groot en betrouwbaar netwerk van verhuurmakelaars met ieder hun eigen klantenbestand.

Hoe helpen we jou je woning te verhuren?

Wij plaatsen jouw woningadvertentie op onze website. Inclusief representatieve foto’s. Zo krijgen kandidaat-huurders direct een eerlijk en volledig beeld van je woning. Daarnaast zorgen wij voor de sleuteloverdracht, afwikkeling van de betalingen en ondertekening van de huurovereenkomst.

De geschikte kandidaat voor jouw woning

Voor de verhuur van jouw woonruimte stellen wij, samen met jou, een duidelijke eisenlijst op voor kandidaten. Ook vragen wij áltijd naar de benodigde persoonlijke documenten, zoals identiteits- en inkomensbewijzen. Daarnaast letten wij op een evenwichtige verhouding tussen de huurprijs en het inkomen van de kandidaat-huurder. We maken afspraken voor bezichtigingen en zorgen vervolgens voor de huurovereenkomsten die we zorgvuldig met de kandidaat-huurder bespreken.

Samengevat ontzorgen wij je met:

  • Complete screening van kandidaten
  • Controle op evenwichtige verhouding huurprijs en inkomen kandidaat
  • Afspraken maken voor bezichtigingen
  • Opmaken en bespreken van de huurovereenkomst
  • Sleuteloverdracht, afwikkeling van de betaling en ondertekening van de huurovereenkomst

Interesse?

Neem vrijblijvend contact met ons op. En weet dat wij naast de verhuur van jouw woning het gehele beheer voor je kunnen verzorgen. Vraag hier gerust naar!

ik wil mijn woning verhuren